dijous, 11 de desembre del 2014

The gashlycrumb tinies versions vol.1

Edward Gorey (1925-2000) és un dels artistes més notables del món de la il·lustració. Il·lustrador i escriptor, ha inspirat a artistes de la talla de Tim Burton, tant que gairebé la seva obra sembla un plagi.

El seu estil inconfusible el va elevar a autor de culte per la seva manera d'entendre la realitat i la manera de plasmar-la en imatges excèntriques amb tocs victorians i amb un equilibri perfecte entre humor negre i tendresa.

També va ser conegut per les seves excentricitats que anaven des de la seva col·lecció de nens morts a la seva compulsiva obsessió en la compra de llibres passant per la seva eclèctica combinació de bambes amb abrics de pell.

Aprofitant que havíem de fer un exercici de narració, amb els alumnes de 2n d'Il·lustració hem volgut homenatjar a Edward Gorey i al seu llibre “The Gashlycrumb Tinies”: un curiós alfabet on es relaten i s’il·lustren les desgràcies de 26 nens. 





En el nostre llibre anomenat “The Gashlycrumb Tinies Versions Vol.1”, podreu trobar un recull de 26 il·lustracions amb el mateix estil macabre i divertit de Gorey. També n'hem fet una petita edició exclusiva per als més "frikis" de l'escola.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada