dijous, 15 de desembre del 2016

Cantem Àfrica


Cantem Àfrica és un projecte solidari que impulsa l'Associació Afrocatalana d'Acció Solidària i la Fundació Main, entitats implicades en projectes de cooperacó a l'Àfrica i de sensibilització i foment de la interculturalitat, i en Jordi Lluch, músic i director de formacions corals diverses.

El projecte consisteix en unir el cant i Àfrica. Aixó s'ha concretat en un llibret de cançons harmonitzades per a cor les il·lustracions del qual les han realitzat els alumnes d'il·lustració de l'escola. També es faran diferents concerts i activitats a diferents poblacions de Catalunya per tal de sensibilitzar vers la realitat d'alguns infants del continent africà.

El passat dissabte 12 de novembre es va realitzar a l'auditori del Camp Nou la presentació del projecte i el primer concert dels molts que es faran.  Allà la Coral sinfònica de Sabadell va interpretar aquestes cançons africanes i a la vegada es varen projectar les il·lustracions dels  alumnes. Un cop acabat l'acte es va fer un reconeixement a tots els implicats en el projecte inclosos els il·lustradors i professors participants.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada