diumenge, 2 d’abril del 2017

Edició del 3 premi Joan Petit de Conte Infantil

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot i la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer han presentat la publicació del "III Premi Joan Petit de conte infantil"

Aquesta ja és la segona vegada que el departament d'il·lustració de l'EASD d'Olot col·labora realitzant les il·lustracions del conte editat.


El llibre és una recopilació de narracions presentades al concurs i inclou el guanyador i els finalistes. en Roger Pera, alumne de primer d'il·lustracio de l'escola, ha il·lustrat el relat guanyador. En Pol Vaqué, la Judith Romero i la Bruna Arumí han il·lustrat els altres 3 contes finalistes. Un alumne de gràfic del centre s'ha encarregat de la maquetació. Per últim, Pilarin Bayés ha col·laborat amb la realització d'una auca.

El llibre editat té com a objectiu entretenir els nens que estan en les plantes dels hospitals on hi ha oncologia pediàtrica, per això es reparteix entre els nens i els pares com a regal. També s'explica per la festa dels contes de Sant Joan a Blanes i se'n fa una bona difusió per Sant Jordi i per la Festa -Torneig Joan Petit- 2017.

Aquestes són algunes de les il·lustracions de l'interior del llibre:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada