dijous, 19 d’octubre del 2017

Guanyadors 6a Edició dels Premis Eva Toldrà d'il·lustració

L'entrega de la 6a edició dels Premis Eva Toldrà d'Il·lustració es va dur a terme el passat dimecres a les 11:30h al Casal Marià d'Olot. També Xavi Ramiro, il·lustrador amb una llarga tragectòria, premi Junceda i pressident de l'APIC, va fer una conferència sobre els seus projectes aplicats a apps i al món digital.


El primer premi en la categoria general va ser per a "Sustraiak" de Sandra Garayoa, un llibre escrit i il·lustrat per la mateixa autora (Escola Massana Centre d'Art i Disseny)


El segon premi en la categoria general va ser per a "Historias de Cronopios i de Famas" adaptació lliure del text de Julio Cortázar il·lustrat per Andrea Gómez (EASD Serra i Abella de l'Hospitalet del Llobregat)


El premi al millor llibre en format paper, que comporta l'edició del llibre més 1000 euros, ha estat per a "Anatomia Cartográfica Completa del Hombre" de Aida Aparicio, de l'Escola Massana Centre d'Art i Disseny, per l'enginy i la poesia amb el que combina anatomia i cartografia en un projecte de gran impacte visual.


El premi de l'EASD d'Olot és per al projecte " El poder de tancar els ulls" de Sara Serra Marginet. Per la complexitat, la multidisciplinarietat i la varietat de formats que integren el projecte. També per la forma amb la que s'han abordat temes sensibles que afecten a col·lectius importants de la nostra societat.


Finalment es varen donar 3 mencions especials per a:

"En Todas Partes" un llibre de Ro Ledesma de l'Escola Massana Centre d'Art i Disseny.


"Ensueños" d'Alicia Caboblanco amb textos de Carlos Terrón de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona.


"Los Huesos de Epicuro y otros relatos" un llibre il·lustra per Mir Uina i textos d'Albert Casals de l'Escola d'Art i Disseny Illa de Sabadell.


Fotos de l'acte:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada